Taktekking

iService AS utfører tekking av tak på ulike bygninger.
Vår byggmester startet i faget i 1988 og har opparbeidet seg lang erfaring fra bransjen.

Vi driver med rehabilitering av eksisterende tak eller tekking av nybygg på bolighus og industribygg.
Vårt team legger alle typer takmaterieller som takstein, skiferstein og plater.

Bedriftens fagarbeidere planlegger og vurdere arbeidet som skal utføres da det er flere hensyn som må ivaretas som for eksempel: materialet som skal brukes, inne klima, varmetap og beskyttelse mot vær og vind.

Ta kontakt for en kostnadsfri befaring og et uforpliktende tilbud.
 

 •  

  Hurtig og grei utførelse, inkludert oppdydding og bortkjøring. Kom til avtalt tid og holdt prisen som avtalt. Kan anbefales.

   
  - Einar Haavik
 •  

  Treet ble felt med eksepsjonell utførelse og presisjon. Helt herlige arbeidere fra Iservice og svært så hyggelige. De ligger jevnt i pris med andre firma innenfor trefelling. Vi er mer enn fornøyd med tjenesten. Stor takk til Terje og Johnny. Vi anbefaler dere på det sterkeste.

   
  - Helene og Gunnar Gundersen
 •  

  Brukte Iservice til å skifte kledning og male hus fra 1860. Er svært fornøyd med arbeidet deres. Arbeidet ble utført presis og i løpet av den tiden firmaet hadde antatt. Trivelige arbeidsfolk, såvel de norske som de utenlandske. Oppryddnigen etter at arbeidet var utført, var ekemplarisk. Heller ikke noe å si på prisen-ikke det laveste anbudet men heller ikke det høyeste. Anbefaler Iservice sterkt.

   
  - Helge Aarseth og Tor Andre Røkke